PERSBERICHT
Amsterdam, 05 april 2001


www.parketsite.nl
online parketwinkel van start

De Parketsite is een professionele
parket en laminaatwinkel op het internet
en biedt kwaliteitsvloeren aan in Nederland.

Consumenten kunnen online hun vloer bestellen en krijgen deze binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. De Parketsite kan door rechtstreekse fabriekslevering de laagste prijs garanderen, heeft altijd speciale aanbiedingen en is ook volgens de voordeelzoekmachine Miepkniep de voordeligste.

De website is eenvoudig en klantvriendelijk van opzet. De klant bepaalt stap voor stap zijn bestelling en krijgt eerst een prijsopgave.
De leveringsvoorwaarden staan helder en duidelijk vermeld op de site. Zo hoeft er pas na levering betaald te worden (contant) of vooraf per bank/giro en is er een bedenktijd van 7 dagen. Spoedleveringen (binnen 24 uur) zijn mogelijk.

De Parketsite stelt hoge kwaliteitseisen aan de vloeren. Zo doet de Parketsite zaken met grote en gerenommeerde parketfabrieken die rekening houden met het milieu. Zij gebruiken geen bedreigde houtsoorten.
De vloeren zijn voorzien van voorzien van milieu en kwaliteitskeurmerken (o.a. ISO) en hebben minimaal 1 jaar garantie.

De Parketsite is opgezet door twee parketspecialisten (Hans Aarntzen en Dirk Dotman); samen hebben zij meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren. De site wordt binnenkort uitgebreid met videobeelden over het leggen van een vloer. Mochten klanten toch nog vragen hebben, dan kunnen zij per e-mail hun vragen stellen en wordt er desgewenst telefonisch advies gegeven.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dirk Dotman, telefoonnummer 030-6048968
of per e-mail: info@parketsite.nl